Mondo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mondo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mondo gemist? Bekijk hier de hele uitzending Mondo is het nieuwe programma van presentatrice Nadia Moussaid over cultuur. Elke zaterdag om 22:10 uur zijn onder anderen schrijvers, muzikanten, filmregisseurs en andere cultuurmakers uit binnen- en buitenland te gast. Nieuwe inzichtenDoor de ogen van deze kunstenaars kijken we naar onszelf en de wereld om ons heen. Van meeslepende romans tot confronterende documentaires: ze bieden nieuwe inzichten en zetten ons denken op scherp. BinnenwereldIn Mondo komen zowel de grote (inter)nationale maatschappelijke ontwikkelingen aan bod, als ook onze eigen binnenwereld: hoe gaan we in onze tijd om met ziekte, liefde of ouderschap? DWDD gemist: Nadia Moussaid over de Kleurrijke Top 100 Bekijk deze video » Zomer Met Art: Nadia Moussaid in actie voor kinderen in vluchtelingenkamp Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Mondo is het nieuwe programma van presentatrice Nadia Moussaid over cultuur. Elke zaterdag om 22:10 uur zijn onder anderen schrijvers, muzikanten, filmregisseurs en andere cultuurmakers uit binnen- en buitenland te gast.

Nieuwe inzichten
Door de ogen van deze kunstenaars kijken we naar onszelf en de wereld om ons heen. Van meeslepende romans tot confronterende documentaires: ze bieden nieuwe inzichten en zetten ons denken op scherp.

Binnenwereld
In Mondo komen zowel de grote (inter)nationale maatschappelijke ontwikkelingen aan bod, als ook onze eigen binnenwereld: hoe gaan we in onze tijd om met ziekte, liefde of ouderschap?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mondo of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen