Zo kreeg Glennis Grace te horen dat ze door is naar de finale

Zo kreeg Glennis Grace te horen dat ze door is naar de finale

Zo kreeg Glennis Grace te horen dat ze door is naar de finale De kogel is door de kerk! Glennis Grace gaat - na haar prachtige optreden - naar de finale van America's Got Talent! Dit zijn de beelden van vannacht hoe ze het te horen kreeg. De finale is in de nacht van dinsdag 18 op 19 september. UPDATE: zo zong Glennis Grace in de finale afgelopen nacht Bekijk ook de reactie van Glennis Grace zelf op het optreden en de reactie van Trijntje Oosterhuis Bekijk ook deze video's Thony is het succes achter Glennis Grace Bekijk deze video » Glennis Grace door naar finale! Kijk hier alles terug! Bekijk deze video » Reactie van Trijntje Oosterhuis op optreden Glennis Grace in halve finale Bekijk deze video »
Muziek

De kogel is door de kerk! Glennis Grace gaat - na haar prachtige optreden - naar de finale van America's Got Talent! Dit zijn de beelden van vannacht hoe ze het te horen kreeg. De finale is in de nacht van dinsdag 18 op 19 september.

UPDATE: zo zong Glennis Grace in de finale afgelopen nacht

Bekijk ook de reactie van Glennis Grace zelf op het optreden en de reactie van Trijntje Oosterhuis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo kreeg Glennis Grace te horen dat ze door is naar de finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: talent, finale, glennis grace, kogel, nacht, america's got talent

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.