Cheat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cheat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cheat gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start de vierdelige Britse thrillerserie Cheat, dat elke zaterdag om 20:30 uur te zien is op NPO 3. EssayLeah Dale leidt een comfortabel leven als docent aan de prestigieuze universiteit van Cambridge. Een verdacht goed geschreven essay van één van haar studenten vormt het begin van een reeks gebeurtenissen die voor Leah steeds gevaarlijker worden. WraakLeah vermoedt dat Rose, de studente in kwestie, fraude heeft gepleegd. Ze ziet zich gedwongen om het meisje een onvoldoende te geven. De diep beledigde Rose is niet van plan zich neer te leggen bij dat cijfer en zint op wraak. Ze toont zich al snel van haar meest manipulatieve kant. Bekijk nieuwe beelden van Ares: de eerste Nederlandse Netflix Original Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond start de vierdelige Britse thrillerserie Cheat, dat elke zaterdag om 20:30 uur te zien is op NPO 3.

Essay
Leah Dale leidt een comfortabel leven als docent aan de prestigieuze universiteit van Cambridge. Een verdacht goed geschreven essay van één van haar studenten vormt het begin van een reeks gebeurtenissen die voor Leah steeds gevaarlijker worden.

Wraak
Leah vermoedt dat Rose, de studente in kwestie, fraude heeft gepleegd. Ze ziet zich gedwongen om het meisje een onvoldoende te geven. De diep beledigde Rose is niet van plan zich neer te leggen bij dat cijfer en zint op wraak. Ze toont zich al snel van haar meest manipulatieve kant.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cheat of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen