MolTalk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MolTalk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MolTalk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Direct na de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2020 start MolTalk op NPO 3, waarin oud-kandidaten de afleveringen elke week nabeschouwen. Nieuw duoEen week geleden was de aftrap van MolTalk in de vorm van een quiz en voorbeschouwing, maar vandaag gaat het analyseren van seizoen 20 echt van start. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen vormen het nieuwe presentatieduo van MolTalk. TerugblikElke zaterdag blikken ze met gasten live terug op de aflevering van Wie is de Mol? en bespreken ze opvallende acties, hints en de mogelijke mollen. TweetsOok worden de tweets en app-statistieken met de verdenkingen van de kijkers onder de loep genomen. Bekijk de geheimzinnige leader van Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video » Oud-Mol Dennis Weening over de magie van Wie is de Mol?: "Dit seizoen klinkt veelbelovend" Bekijk deze video » Chris Zegers zou het fantastisch vinden als Nathan Rutjes de Mol is Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Direct na de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2020 start MolTalk op NPO 3, waarin oud-kandidaten de afleveringen elke week nabeschouwen.

Nieuw duo
Een week geleden was de aftrap van MolTalk in de vorm van een quiz en voorbeschouwing, maar vandaag gaat het analyseren van seizoen 20 echt van start. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen vormen het nieuwe presentatieduo van MolTalk.

Terugblik
Elke zaterdag blikken ze met gasten live terug op de aflevering van Wie is de Mol? en bespreken ze opvallende acties, hints en de mogelijke mollen.

Tweets
Ook worden de tweets en app-statistieken met de verdenkingen van de kijkers onder de loep genomen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MolTalk
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op MolTalk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen