Aart Staartjes zwaargewond na aanrijding: "Uit brommobiel geslingerd"

Aart Staartjes zwaargewond na aanrijding: "Uit brommobiel geslingerd"

<em>Aart Staartjes</em> zwaargewond na aanrijding: &quot;Uit brommobiel geslingerd&quot; Acteur Aart Staartjes is naar verluidt zwaar gewond geraakt bij een ongeluk in Leeuwarden. "Buren vertelden Shownieuws dat het om de 81-jarige acteur gaat", aldus presentator Mark Schaaf. TraumaheliStaartjes reed in zijn brommobiel en werd aangereden door een auto, op behoorlijke heftige wijze. "Hij is uit zijn voertuig geslingerd en raakte zo zwaar gewond dat hij met een traumahelikopter naar het UMC in Groningen gebracht moest worden." Het is niet duidelijk hoe het momenteel met de acteur gaat. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Aart Staartjes in Sterren op het Doek: "Ik ben best pessimistisch" Bekijk deze video » Isabelle Brinkman (TMF) mishandeld: "Pijn aan nek aan vanwege het harentrekken" Bekijk deze video » Voice-ruzie Lil' Kleine en Anouk: de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Aart Staartjes zwaargewond na aanrijding: "Uit brommobiel geslingerd"

Acteur Aart Staartjes is naar verluidt zwaar gewond geraakt bij een ongeluk in Leeuwarden. "Buren vertelden Shownieuws dat het om de 81-jarige acteur gaat", aldus presentator Mark Schaaf.

Traumaheli
Staartjes reed in zijn brommobiel en werd aangereden door een auto, op behoorlijke heftige wijze. "Hij is uit zijn voertuig geslingerd en raakte zo zwaar gewond dat hij met een traumahelikopter naar het UMC in Groningen gebracht moest worden." Het is niet duidelijk hoe het momenteel met de acteur gaat. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aart Staartjes zwaargewond na aanrijding


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV