Britse media vergelijkt prins Harry en Meghan Markle met verbannen koningspaar

Britse media vergelijkt prins Harry en Meghan Markle met verbannen koningspaar

Britse media vergelijkt prins Harry en Meghan Markle met verbannen koningspaar De keuze van prins Harry en Meghan om niet langer senior lid van het koningshuis te zijn wordt vergeleken met de troonafstand van Edward VIII in 1936. Edward VIII deed afstand van de troon om te hertrouwen. Maar kun je Harry en Meghan daar wel mee vergelijken? Bekijk hierboven het fragment van nu.nl over prins Harry en Meghan Markle. LuckyTV gemist? Welk koningshuis neemt Harry en Meghan over? Bekijk deze video » Harry en Meghan denken over een verhuizing naar Amerika Bekijk deze video » Prins Harry haat de pers: "Bij elke cameraklik word ik herinnerd aan mijn moeder" Bekijk deze video » Meghan Markle vertrokken naar Canada terwijl Prins Harry in Engeland blijft Bekijk deze video »
Royals :
Britse media vergelijkt prins Harry en Meghan Markle met verbannen koningspaar

De keuze van prins Harry en Meghan om niet langer senior lid van het koningshuis te zijn wordt vergeleken met de troonafstand van Edward VIII in 1936. Edward VIII deed afstand van de troon om te hertrouwen. Maar kun je Harry en Meghan daar wel mee vergelijken?

Bekijk hierboven het fragment van nu.nl over prins Harry en Meghan Markle.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britse media vergelijkt prins Harry en Meghan Markle met verbannen koningspaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV