Biatlon Oberhof: Noorse vrouwen domineren het langlauf seizoen

Biatlon Oberhof: Noorse vrouwen domineren het langlauf seizoen

<em>Biatlon</em> Oberhof: Noorse vrouwen domineren het <em>langlauf</em> seizoen Bij de estafette van de Biatlon winnen de Noorse vrouwen alweer. Al twee keer eerder wonnen de Noorse langlaufvrouwen dit seizoen. Het Zweedse team finishte als tweede en de Fransen werden derde. Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de langlauf estafette in Oberhof. Sergej Ustiogov pakt de winst bij de massastart tijdens de Tour de Ski Bekijk deze video » Tour de Ski: Klaebo wint op het nippertje de sprint en keert terug naar top van het klassement Bekijk deze video » Tour de Ski: Sprintzege naar Lampic op de voet gevolgd door Jacobsen Bekijk deze video » Vier Schansen: Marius Lindvik zet voor de tweede keer op rij de beste prestatie neer Bekijk deze video »
Sport :
Biatlon Oberhof: Noorse vrouwen domineren het langlauf seizoen

Bij de estafette van de Biatlon winnen de Noorse vrouwen alweer. Al twee keer eerder wonnen de Noorse langlaufvrouwen dit seizoen. Het Zweedse team finishte als tweede en de Fransen werden derde.

Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de langlauf estafette in Oberhof.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Biatlon Oberhof: Noorse vrouwen domineren het langlauf seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV