Glennis Grace reageert naar haar fans

Glennis Grace reageert naar haar fans

Glennis Grace reageert naar haar fans Glennis Grace bedankt haar fans nadat ze te horen kreeg dat ze door is naar de finale van America's Got Talent! UPDATE: zo zong Glennis Grace in de finale afgelopen nacht De finale is in de nacht van dinsdag 18 op 19 september. Bekijk hier nogmals haar optreden terug en hoe ze te horen kreeg dat ze door was naar de finale. Bekijk ook de reactie van Glennis Grace zelf op het optreden en de reactie van Trijntje Oosterhuis Bekijk ook deze video's Thony is het succes achter Glennis Grace Bekijk deze video » Docu over Glennis Grace in AGT Bekijk deze video » Glennis Grace door naar finale! Kijk hier alles terug! Bekijk deze video » Reactie van Trijntje Oosterhuis op optreden Glennis Grace in halve finale Bekijk deze video » Afwachten voor Nederlandse wereldster Glennis Grace Bekijk deze video » M gemist? Huisman, d'Ancona en Barrie Stevens over Glennis Grace Bekijk deze video » Zo kreeg Glennis Grace te horen dat ze door is naar de finale Bekijk deze video »
Muziek

Glennis Grace bedankt haar fans nadat ze te horen kreeg dat ze door is naar de finale van America's Got Talent!

UPDATE: zo zong Glennis Grace in de finale afgelopen nacht

De finale is in de nacht van dinsdag 18 op 19 september. Bekijk hier nogmals haar optreden terug en hoe ze te horen kreeg dat ze door was naar de finale.

Bekijk ook de reactie van Glennis Grace zelf op het optreden en de reactie van Trijntje Oosterhuis

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace reageert naar haar fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: talent, finale, halve finale, Trijntje Oosterhuis, optreden, fans, reactie, glennis grace, america's got talent

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.