Bijzonder testbeeld tijdens opdracht Wie is de Mol?

Bijzonder testbeeld tijdens opdracht Wie is de Mol?

Bijzonder testbeeld tijdens opdracht Wie is de Mol? Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 1 Wie is de Mol? gemist: Nathan gebruikt de 'voetbaltactiek' Bekijk deze video » Bijzonder testbeeld tijdens opdracht Wie is de Mol? Bekijk deze video » Anita Witzier eerste afvaller van Wie is de Mol? Bekijk deze video » Wie is de Mol? bestaat elk jaar weer uit verrassende opdrachten, waarbij toeval volgens velen niet bestaat. Dus ook het testbeeld, dat midden in de aflevering verschijnt. Was het toeval, of was het expres? Volgens de vele molloten op Twitter is het in ieder geval geen toeval. Bekijk het fragment uit Wie is de Mol? hierboven.
Wie is de Mol? :
Bijzonder testbeeld tijdens opdracht Wie is de Mol?

Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 1

Wie is de Mol? bestaat elk jaar weer uit verrassende opdrachten, waarbij toeval volgens velen niet bestaat. Dus ook het testbeeld, dat midden in de aflevering verschijnt. Was het toeval, of was het expres? Volgens de vele molloten op Twitter is het in ieder geval geen toeval.

Bekijk het fragment uit Wie is de Mol? hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder testbeeld tijdens opdracht Wie is de Mol? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV