Verdachte uit woning gehaald na schietpartij in Tilburg, bekijk de beelden hier

Verdachte uit woning gehaald na schietpartij in Tilburg, bekijk de beelden hier

Verdachte uit woning gehaald na schietpartij in Tilburg, bekijk de beelden hier Een speciaal arrestatieteam heeft zondagochtend een man aangehouden die mogelijk iemand in zijn woning heeft neergeschoten. Het slachtoffer had zich een paar uur eerder met een schotwond in het ziekenhuis gemeld. Beiden zijn aangehouden. Woning binnengevallenRond 6:30 uur kreeg de politie een melding dat er schoten werden gehoord in de Gregoriusstraat in Tilburg. Rond 10:00 uur is de woning binnengevallen en is de verdachte aangehouden. Over de reden van de schietpartij is nog veel onduidelijk. Een rechercheteam doet nader onderzoek, meldt Hart van Nederland. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video waarin te zien is hoe het arrestatieteam de verdachte uit de woning haalt. Hevige brand in schuren aan de Belkmeerweg in Sint-Maartensvlotbrug Bekijk deze video » Minister Ferd Grapperhaus over vuurwerk: "We willen een serieuze verdere inperking" Bekijk deze video » Ernstig ongeluk op A1 bij Hengelo: een dode en vijf gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Verdachte uit woning gehaald na schietpartij in Tilburg, bekijk de beelden hier

Een speciaal arrestatieteam heeft zondagochtend een man aangehouden die mogelijk iemand in zijn woning heeft neergeschoten. Het slachtoffer had zich een paar uur eerder met een schotwond in het ziekenhuis gemeld. Beiden zijn aangehouden.

Woning binnengevallen
Rond 6:30 uur kreeg de politie een melding dat er schoten werden gehoord in de Gregoriusstraat in Tilburg. Rond 10:00 uur is de woning binnengevallen en is de verdachte aangehouden. Over de reden van de schietpartij is nog veel onduidelijk. Een rechercheteam doet nader onderzoek, meldt Hart van Nederland.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video waarin te zien is hoe het arrestatieteam de verdachte uit de woning haalt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verdachte uit woning gehaald na schietpartij in Tilburg, bekijk de beelden hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV