Oscars 2020: Bekijk alle nominaties voor de Academy Awards

Oscars 2020: Bekijk alle nominaties voor de Academy Awards

<em>Oscars 2020</em>: Bekijk alle nominaties voor de <em>Academy Awards</em> Bekijk hier de volledige lijst met genomineerden voor de 92ste Academy Awards.. We hebben er weer een jaar lang op moeten wachten, maar maandag 13 januari is het dan eindelijk zover: de bekendmaking van de nominaties van de Academy Awards, ofwel de Oscars van 2020. Er is al flink gespeculeerd de laatste weken en zelfs maanden, en ook wij van Gids.tv wilden maar al te graag een gokje wagen. KanshebbersDe grootste kanshebbers voor de gouden beeldjes zijn volgens onze redactie Todd Phillips' Joker, de Netflix-films The Irishman en Marriage Story, Jojo Rabbit, Parasite en Golden Globe-winnaars 1917 en Once Upon a Time in Hollywood. Kijk hierboven de nominatieceremonie voor de 92ste Oscaruitreiking terug. Golden Globes 2020 waren groot feest, maar wat waren de verrassingen? Bekijk deze video » Oorlogsfilm 1917 zorgt voor ongeloof bij Eva Jinek: "Het is net een game" Bekijk deze video »
Film :
Oscars 2020: Bekijk alle nominaties voor de Academy Awards

Bekijk hier de volledige lijst met genomineerden voor de 92ste Academy Awards..


We hebben er weer een jaar lang op moeten wachten, maar maandag 13 januari is het dan eindelijk zover: de bekendmaking van de nominaties van de Academy Awards, ofwel de Oscars van 2020.

Er is al flink gespeculeerd de laatste weken en zelfs maanden, en ook wij van Gids.tv wilden maar al te graag een gokje wagen.

Kanshebbers
De grootste kanshebbers voor de gouden beeldjes zijn volgens onze redactie Todd Phillips' Joker, de Netflix-films The Irishman en Marriage Story, Jojo Rabbit, Parasite en Golden Globe-winnaars 1917 en Once Upon a Time in Hollywood.

Kijk hierboven de nominatieceremonie voor de 92ste Oscaruitreiking terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oscars 2020: Bekijk alle nominaties voor de Academy Awards of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV