Megxit: "Meghan Markle, je krijgt niets meer van de Britten"

Megxit: "Meghan Markle, je krijgt niets meer van de Britten"

Megxit: "Meghan Markle, je krijgt niets meer van de Britten" De Britse talkshows raken niet uitgepraat over de afstand die Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle nemen van de Britse troon, inmiddels ook wel de Megxit genoemd. Presentator Piers Morgan snapt hun keuze maar benadrukt wel dat ze dan ook geen geld en beveiling meer hoeven te verwachten: "Je krijgt geen belastinggeld meer. Je krijgt je reiskosten niet meer vergoed. Je kunt alle goede dingen vergeten. Het draait niet alleen maar om Disney-premières." Bekijk het fragment van Good Morning Britain hierboven. Bekijk ook Breaking News: Prins Harry en Meghan Markle doen een stap terug Bekijk deze video » Meghan Markle vertrokken naar Canada terwijl Prins Harry in Engeland blijft Bekijk deze video » Queen Elizabeth houdt crisisoverleg Megxit: "Hoe worden ze financieel onafhankelijk?" Bekijk deze video »
Royals :
Megxit: "Meghan Markle, je krijgt niets meer van de Britten"

De Britse talkshows raken niet uitgepraat over de afstand die Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle nemen van de Britse troon, inmiddels ook wel de Megxit genoemd. Presentator Piers Morgan snapt hun keuze maar benadrukt wel dat ze dan ook geen geld en beveiling meer hoeven te verwachten: "Je krijgt geen belastinggeld meer. Je krijgt je reiskosten niet meer vergoed. Je kunt alle goede dingen vergeten. Het draait niet alleen maar om Disney-premières." Bekijk het fragment van Good Morning Britain hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Megxit: "Meghan Markle, je krijgt niets meer van de Britten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV