Wie Is De Mol?: Verklapt Nathan Rutjes dat hij de mol is?

Wie Is De Mol?: Verklapt Nathan Rutjes dat hij de mol is?

<em>Wie Is De Mol?</em>: Verklapt Nathan Rutjes dat hij de mol is? In Wie Is De Mol? wordt door de grootste fans, ook wel molloten genoemd, alles van de uitzending onder de loep gelegd. De Telegraaf heeft na de eerste uitzending een aantal hints op een rij gezet en het kan zomaar zijn dat in deze video te zien is dat Nathan Rutjes verklapt dat hij de mol is. ‘Ik mol alles?’Rutjes zegt in de uitzending van het spelprogramma de zin: ik zie alles. Nou blijkt het woord 'zie' in het Chinees te klinken als een woord dat in het Nederlands 'mol' betekent. Zou de voetballer ook daadwerkelijk het spel saboteren? Bekijk de hints van Wie Is De Mol? van De Telegraaf in de video hierboven. Wie Is De Mol? is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien bij NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv. Anita Witzier eerste afvaller van Wie is de Mol? Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen over Wie is de Mol?: 'Het was een grote uitdaging' Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Wie Is De Mol?: Verklapt Nathan Rutjes dat hij de mol is?

In Wie Is De Mol? wordt door de grootste fans, ook wel molloten genoemd, alles van de uitzending onder de loep gelegd. De Telegraaf heeft na de eerste uitzending een aantal hints op een rij gezet en het kan zomaar zijn dat in deze video te zien is dat Nathan Rutjes verklapt dat hij de mol is.

‘Ik mol alles?’
Rutjes zegt in de uitzending van het spelprogramma de zin: ik zie alles. Nou blijkt het woord 'zie' in het Chinees te klinken als een woord dat in het Nederlands 'mol' betekent. Zou de voetballer ook daadwerkelijk het spel saboteren?

Bekijk de hints van Wie Is De Mol? van De Telegraaf in de video hierboven.

Wie Is De Mol? is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien bij NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie Is De Mol?: Verklapt Nathan Rutjes dat hij de mol is? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen