Tino Martin lacht om geruchten over relatie met Gerard Joling: 'Heel flauw'

Tino Martin lacht om geruchten over relatie met Gerard Joling: 'Heel flauw'

<em>Tino Martin</em> lacht om geruchten over relatie met <em>Gerard Joling</em>: 'Heel flauw' Er dwalen geruchten rond dat Tino Martin een liefdesrelatie zou hebben met niemand minder dan Gerard Joling. Martin kan deze verhalen niet serieus nemen. “Daar moeten wij erg om lachen. Gerard ook trouwens. Je kent Gerard, die zou zeggen: ik wou dat het waar was.” ‘Heel flauw’De volkszanger vertelt aan RTL Boulevard dat ze tweeënhalf jaar geleden samen een plaat hebben opgenomen en dat ze vrienden zijn. “Het is gewoon heel flauw. Als je bij wijze van spreken goed met elkaar omgaat, twee mannen die het leuk met elkaar hebben, die een feestje hebben, of een keer een arm om elkaar heen slaan. En dat er dan mensen zijn die zeggen: dan heb je een relatie met iemand. Dat is zo flauw”, zegt Tino. “Dat zegt eigenlijk meer over de mensen die zoiets kinderachtigs verspreiden.” Het hele interview met Tino Martin is dinsdag 14 januari te zien bij RTL Boulevard. Bekijk alvast een fragment van dit verhaal in de video hierboven. Tino Martin en zijn ex Kimberly zijn de beste vrienden: "We hebben het beter dan ooit" Bekijk deze video » Tino Martin snapt dat roddelbladen zich bemoeien met z'n liefdesleven Bekijk deze video »
Gossip :
Tino Martin lacht om geruchten over relatie met Gerard Joling: 'Heel flauw'

Er dwalen geruchten rond dat Tino Martin een liefdesrelatie zou hebben met niemand minder dan Gerard Joling. Martin kan deze verhalen niet serieus nemen. “Daar moeten wij erg om lachen. Gerard ook trouwens. Je kent Gerard, die zou zeggen: ik wou dat het waar was.”

‘Heel flauw’
De volkszanger vertelt aan RTL Boulevard dat ze tweeënhalf jaar geleden samen een plaat hebben opgenomen en dat ze vrienden zijn. “Het is gewoon heel flauw. Als je bij wijze van spreken goed met elkaar omgaat, twee mannen die het leuk met elkaar hebben, die een feestje hebben, of een keer een arm om elkaar heen slaan. En dat er dan mensen zijn die zeggen: dan heb je een relatie met iemand. Dat is zo flauw”, zegt Tino. “Dat zegt eigenlijk meer over de mensen die zoiets kinderachtigs verspreiden.”

Het hele interview met Tino Martin is dinsdag 14 januari te zien bij RTL Boulevard. Bekijk alvast een fragment van dit verhaal in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin lacht om geruchten over relatie met Gerard Joling: 'Heel flauw' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen