Zoë Kravitz vertelt vol trots: "Ik speel Catwoman in de nieuwe Batman-film!"

Zoë Kravitz vertelt vol trots: "Ik speel Catwoman in de nieuwe Batman-film!"

<em>Zoë Kravitz</em> vertelt vol trots: &quot;Ik speel Catwoman in de nieuwe <em>Batman</em>-film!&quot; Actrice Zoë Kravitz, de dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonet, is te gast bij Ellen DeGeneres. Een breed scala aan onderwerpen komt voorbij. Zo onthult ze dat ze Catwoman zal spelen in de aankomende Batman-film, die simpelweg The Batman zal heten. Beroemde vaderUiteraard komt ook de beroemde vader van Zoë aan bod, een rockster van formaat. Kravitz verteld dat ze pas doorhad dat haar vader anders was dan andere vaders toen hij haar van school begon op te halen en dat voor hysterische reacties zorgde. Onlangs heeft Zoë voor de eerste keer met haar vader optreden, en daar was ze bloednerveus voor. Naast Lenny heeft ze ook nog een beroemde stiefvader: Jason Momoa. The Batman verschijnt in de zomer van 2021 in de bioscopen. Bekijk het gesprek van Ellen DeGeneres met Zoë Kravitz hierboven. Jarige Batman viert feest Bekijk deze video » Batman-symbool verlicht steden over de hele wereld Bekijk deze video » Joaquin Phoenix ontwikkelde een eetstoornis door zijn rol als The Joker Bekijk deze video »
Entertainment :
Zoë Kravitz vertelt vol trots: "Ik speel Catwoman in de nieuwe Batman-film!"

Actrice Zoë Kravitz, de dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonet, is te gast bij Ellen DeGeneres. Een breed scala aan onderwerpen komt voorbij. Zo onthult ze dat ze Catwoman zal spelen in de aankomende Batman-film, die simpelweg The Batman zal heten.

Beroemde vader
Uiteraard komt ook de beroemde vader van Zoë aan bod, een rockster van formaat. Kravitz verteld dat ze pas doorhad dat haar vader anders was dan andere vaders toen hij haar van school begon op te halen en dat voor hysterische reacties zorgde. Onlangs heeft Zoë voor de eerste keer met haar vader optreden, en daar was ze bloednerveus voor. Naast Lenny heeft ze ook nog een beroemde stiefvader: Jason Momoa.

The Batman verschijnt in de zomer van 2021 in de bioscopen. Bekijk het gesprek van Ellen DeGeneres met Zoë Kravitz hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoë Kravitz vertelt vol trots: "Ik speel Catwoman in de nieuwe Batman-film!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen