Burgemeester Henny van Kooten over handgranaat: "Komt denk ik van criminelen"

Burgemeester Henny van Kooten over handgranaat: "Komt denk ik van criminelen"

Burgemeester <em>Henny van Kooten</em> over handgranaat: &quot;Komt denk ik van criminelen&quot; In het Gelderse Kerkdriel is vandaag een handgranaat onschadelijk gemaakt die bij het gemeentehuis was aangetroffen. Burgemeester Henny van Kooten is erg geschrokken van de situatie, want dit heeft hij naar eigen zeggen "nog nooit meegemaakt". "Ik sluit niet uit dat de handgranaat voor mij bedoeld was," aldus de burgemeester. Bekijk de reportage van De Telegraaf over de gevonden handgranaat hierboven. Handgranaat bij burgemeester Maasdriel: "Bedreiging aan zijn adres" Bekijk deze video » Burgemeester Kerkdriel geschrokken van handgranaat bij woning Bekijk deze video »
Misdaad :
Burgemeester Henny van Kooten over handgranaat: "Komt denk ik van criminelen"

In het Gelderse Kerkdriel is vandaag een handgranaat onschadelijk gemaakt die bij het gemeentehuis was aangetroffen. Burgemeester Henny van Kooten is erg geschrokken van de situatie, want dit heeft hij naar eigen zeggen "nog nooit meegemaakt". "Ik sluit niet uit dat de handgranaat voor mij bedoeld was," aldus de burgemeester.

Bekijk de reportage van De Telegraaf over de gevonden handgranaat hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester Henny van Kooten over handgranaat: "Komt denk ik van criminelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier