Martin Elferink (man van André van Duin) op 55-jarige leeftijd overleden

Martin Elferink (man van André van Duin) op 55-jarige leeftijd overleden

Een grote klap voor één van de favoriete cabaretiers van Nederland, André van Duin. Vandaag (maandag 13 januari) is zijn echtgenoot Martin Elferink op 55-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van botkanker.

"Vreselijke ziekte"
In een officiële verklaring stelt André van Duin: "De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk." Van Duin en Elferink stapten op 23 december 2006 met elkaar in het huwelijksbootje en hebben sindsdien lief en leed met elkaar gedeeld. Toen Elferink afgelopen zomer zonder aanleiding zijn sleutelbeen brak, bleek hij botkanker te hebben.

Bekijk hieronder archiefbeelden van het huwelijk van André van Duin en Martin Elferink.

<em>Martin Elferink</em> (man van André van Duin) op 55-jarige leeftijd overleden Een grote klap voor één van de favoriete cabaretiers van Nederland, André van Duin. Vandaag (maandag 13 januari) is zijn echtgenoot Martin Elferink op 55-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van botkanker. Bekijk de herdenking van Martine Bijl in Heel Holland Bakt aflevering 2 Bekijk deze video » "Vreselijke ziekte"In een officiële verklaring stelt André van Duin: "De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk." Van Duin en Elferink stapten op 23 december 2006 met elkaar in het huwelijksbootje en hebben sindsdien lief en leed met elkaar gedeeld. Toen Elferink afgelopen zomer zonder aanleiding zijn sleutelbeen brak, bleek hij botkanker te hebben. Bekijk hieronder archiefbeelden van het huwelijk van André van Duin en Martin Elferink.
Nieuws :
Martin Elferink (man van André van Duin) op 55-jarige leeftijd overleden
Commentaar
Betuig hieronder je medeleven aan André van Duin en de familie en vrienden van Martin Elferink.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen