Frits Wester helemaal opgeknapt na alcoholprobleem: "Dit moest een keer gebeuren"

Frits Wester helemaal opgeknapt na alcoholprobleem: "Dit moest een keer gebeuren"

Frits Wester helemaal opgeknapt na alcoholprobleem: "Dit moest een keer gebeuren" Enkele maanden geleden was politiek verslaggever Frits Wester het gesprek van de dag na een bizar optreden in RTL Nieuws, waarbij hij duidelijk met dubbele tong praatte. Nadat hij erkende een alcoholprobleem te hebben, is Wester nu weer helemaal terug. "Dit moest een keer gebeuren," aldus Wester in een verklaring. BevrijdingIn eerste instantie ontkende Wester dat het praten met dubbele tong door de alcohol kwam en beweerde hij gewoon ontzettend moe te zijn. Later moest hij echter toegeven dat alcohol wél de oorzaak was en is hij gaan werken aan zijn herstel. In de verklaring die hij vandaag naar buiten bracht zegt hij ook: "Het feit dat ik erkende dat ik een probleem had, voelde als een bevrijding." Frits Wester vertelt vanavond in Jinek rond 22.20 uur eenmalig zijn verhaal. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Was Frits Wester dronken op tv? Bekijk de beelden. Bekijk deze video » Frits Wester over berichten over alcoholproblemen: 'Ik was hartstikke moe' Bekijk deze video » Frits Wester gedwongen te stoppen met RTL Nieuws vanwege alcoholproblemen Bekijk deze video » Frits Wester verlaat 13 kilo lichter de afkickkliniek Bekijk deze video »
TV :
Frits Wester helemaal opgeknapt na alcoholprobleem: "Dit moest een keer gebeuren"

Enkele maanden geleden was politiek verslaggever Frits Wester het gesprek van de dag na een bizar optreden in RTL Nieuws, waarbij hij duidelijk met dubbele tong praatte. Nadat hij erkende een alcoholprobleem te hebben, is Wester nu weer helemaal terug. "Dit moest een keer gebeuren," aldus Wester in een verklaring.

Bevrijding
In eerste instantie ontkende Wester dat het praten met dubbele tong door de alcohol kwam en beweerde hij gewoon ontzettend moe te zijn. Later moest hij echter toegeven dat alcohol wél de oorzaak was en is hij gaan werken aan zijn herstel. In de verklaring die hij vandaag naar buiten bracht zegt hij ook: "Het feit dat ik erkende dat ik een probleem had, voelde als een bevrijding."

Frits Wester vertelt vanavond in Jinek rond 22.20 uur eenmalig zijn verhaal. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester helemaal opgeknapt na alcoholprobleem: "Dit moest een keer gebeuren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV