De Hofbar aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Hofbar aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Hofbar aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De politieke talkshow De Hofbar begint vanavond aan het derde seizoen. Presentator Rutger Castricum geeft elke dinsdag om 22:10 uur ruimte aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt. ZorgenIn de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. SpelregelZowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. Belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden. De Hofbar gemist? Gerdi Verbeet moet nog wennen dat ze geen Kamervoorzitter meer is Bekijk deze video » De Hofbar gemist?: Eric van 't Zelfde en Kees van Amstel over het lerarentekort Bekijk deze video »
Uitzending :
De Hofbar

De politieke talkshow De Hofbar begint vanavond aan het derde seizoen. Presentator Rutger Castricum geeft elke dinsdag om 22:10 uur ruimte aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt.

Zorgen
In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen.

Spelregel
Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. Belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Hofbar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV