Schokkend: dit gebeurde er in Roermond vandaag

Schokkend: dit gebeurde er in Roermond vandaag

Schokkend: dit gebeurde er in Roermond vandaag Ooggetuigen vertellen aan RTL Nieuws wat zij zagen vanmorgen in Roermond. Een 16-jarige scholier haalde een bijl en een vuurwapen tevoorschijn toen hij vanochtend om half negen aankwam op het Kennis- en Expertisecentrum (KEC) in Roermond. Het KEC in Roermond is een instelling voor speciaal onderwijs en zorg in de Roermondse volkswijk De Donderberg. Volgens getuigen zou hij het vuurwapen binnen de school op docenten hebben gericht. Hij zou in het plafond geschoten hebben. Bekijk ook deze video's Zwaargewonden bij schietpartij Amsterdam Oud-Zuid Bekijk deze video » Jongen van 16 opgepakt voor schietpartij in Roermond Bekijk deze video »
Nieuws

Ooggetuigen vertellen aan RTL Nieuws wat zij zagen vanmorgen in Roermond.

Een 16-jarige scholier haalde een bijl en een vuurwapen tevoorschijn toen hij vanochtend om half negen aankwam op het Kennis- en Expertisecentrum (KEC) in Roermond. Het KEC in Roermond is een instelling voor speciaal onderwijs en zorg in de Roermondse volkswijk De Donderberg. Volgens getuigen zou hij het vuurwapen binnen de school op docenten hebben gericht. Hij zou in het plafond geschoten hebben.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkend: dit gebeurde er in Roermond vandaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: schietpartij, roermond, scholier, speciaal onderwijs, de donderberg, volkswijk

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »