Nikkie de Jager geroemd door politici na 'coming out': "Een rolmodel"

Nikkie de Jager geroemd door politici na 'coming out': "Een rolmodel"

<em>Nikkie de Jager</em> geroemd door politici na 'coming out': &quot;Een rolmodel&quot; Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres. Gisteravond verraste Nikkie de Jager, van het YouTube-kanaal Nikkie Tutorials (12 miljoen volgers), vriend en vijand met de onthulling dat ze transgender is. Het leidde tot een storm aan positieve reacties, ook van Nederlandse politici: "Een rolmodel." ChantageNikkie besloot gisteravond haar 'coming out' te plaatsen omdat ze werd gechanteerd en daardoor niet meer op een zelfgekozen moment het nieuws met de wereld kon delen. Ook op het chantage-verhaal wordt gereageerd, bijvoorbeeld door politicus Peter Kwint (SP): "Mijn middelvinger voor de middelmatige prutser die denkt door chantage een slaatje te kunnen slaan uit andermans moeilijke situaties. Zak hooi." Bekijk de reportage over de 'coming out' van Nikkie de Jager hierboven. Nikkie de Jager maakt Doutzen Kroes op voor NikkieTutorials Bekijk deze video » Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials mocht Lady Gaga opmaken Bekijk deze video » Verloofde van Nikkie de Jager doet haar make-up in Nikkie Tutorials-video Bekijk deze video »
Entertainment :
Nikkie de Jager geroemd door politici na 'coming out': "Een rolmodel"

Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres.

Gisteravond verraste Nikkie de Jager, van het YouTube-kanaal Nikkie Tutorials (12 miljoen volgers), vriend en vijand met de onthulling dat ze transgender is. Het leidde tot een storm aan positieve reacties, ook van Nederlandse politici: "Een rolmodel."

Chantage
Nikkie besloot gisteravond haar 'coming out' te plaatsen omdat ze werd gechanteerd en daardoor niet meer op een zelfgekozen moment het nieuws met de wereld kon delen. Ook op het chantage-verhaal wordt gereageerd, bijvoorbeeld door politicus Peter Kwint (SP): "Mijn middelvinger voor de middelmatige prutser die denkt door chantage een slaatje te kunnen slaan uit andermans moeilijke situaties. Zak hooi."

Bekijk de reportage over de 'coming out' van Nikkie de Jager hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager geroemd door politici na 'coming out': "Een rolmodel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV