Herinneringen aan Aart Staartjes in Op1: "We zijn schatplichtig aan Aart"

Herinneringen aan Aart Staartjes in Op1: "We zijn schatplichtig aan Aart"

Herinneringen aan Aart Staartjes in Op1: "We zijn schatplichtig aan Aart" Bij Op1 halen drie oud-collega's van de zondag overleden Aart Staartjes herinneringen op aan de kindertelevisiemaker. Edwin Rutten, Wieteke van Dort en Gerda Havertong zijn lovend over hun collega: "We zijn schatplichtig aan Aart." "Wat een gedoe"Rutten herinnert zich dat Staartjes vroeger na de opnames altijd zei: "Wat een gedoe... maar wel leuk." Het zou zo maar eens kunnen zijn dat hij er nu precies hetzelfde over denkt, met alle 'in memoriams' die aan hem gewijd worden, aldus Rutten. De legendarische acteur uit De film van Ome Willem vertelt dat het voor hem allemaal begon met een telefoontje van Staartjes met de vraag: "Heb je weleens iets voor kinderen gedaan?" Je ziet elke dag de mooiste gesprekken uit Op1 terug op Gids.tv. Bekijk hierboven het fragment over Aart Staartjes. Aart Staartjes (81) overleden aan verwondingen na zwaar ongeluk Bekijk deze video » Edwin Rutten over overlijden Aart Staartjes: 'Hij is de oervader van de Nederlandse kindertelevisie' Bekijk deze video » DWDD gemist? Bert Plagman zingt Dood zijn duurt zo lang voor overleden Aart Staartjes Bekijk deze video » DWDD gemist? Wat maakte Aart Staartjes zo bijzonder? Bekijk deze video »
Talkshow :
Herinneringen aan Aart Staartjes in Op1: "We zijn schatplichtig aan Aart"

Bij Op1 halen drie oud-collega's van de zondag overleden Aart Staartjes herinneringen op aan de kindertelevisiemaker. Edwin Rutten, Wieteke van Dort en Gerda Havertong zijn lovend over hun collega: "We zijn schatplichtig aan Aart."

"Wat een gedoe"
Rutten herinnert zich dat Staartjes vroeger na de opnames altijd zei: "Wat een gedoe... maar wel leuk." Het zou zo maar eens kunnen zijn dat hij er nu precies hetzelfde over denkt, met alle 'in memoriams' die aan hem gewijd worden, aldus Rutten. De legendarische acteur uit De film van Ome Willem vertelt dat het voor hem allemaal begon met een telefoontje van Staartjes met de vraag: "Heb je weleens iets voor kinderen gedaan?"

Je ziet elke dag de mooiste gesprekken uit Op1 terug op Gids.tv. Bekijk hierboven het fragment over Aart Staartjes.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Herinneringen aan Aart Staartjes in Op1: "We zijn schatplichtig aan Aart" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV