Frits Wester: "Die bewuste dag had ik niet gedronken"

Frits Wester: "Die bewuste dag had ik niet gedronken"

<em>Frits Wester</em>: &quot;Die bewuste dag had ik niet gedronken&quot; Frits Wester gaat met Eva Jinek terug naar het moment waarop het mis ging en hij niet uit zijn woorden kwam tijdens een live-uitzending van het RTL Nieuws. "Ik klapte er gewoon uit. Ik stond daar en het was ineens of ik er zelf niet meer bij was." Niet gedronkenWester zegt dat hij die bewuste dag overigens niet gedronken had: "Had ik misschien maar wat gedronken", daarmee implicerend dat het dan wellicht beter was verlopen. Kop tegen de muurLive op tv merkte de journalist zelf al dat het helemaal verkeerd ging. "Na afloop wist ik ook wel wat er loos was. Na een lange periode van ontkenning knal je een keer met je kop hard tegen de muur", aldus Wester. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Frits Wester verlaat 13 kilo lichter de afkickkliniek Bekijk deze video » Frits Wester helemaal opgeknapt na alcoholprobleem: "Dit moest een keer gebeuren" Bekijk deze video » Frits Wester openhartig bij Jinek: "Ik dronk alsof het limonade was" Bekijk deze video »
TV :
Frits Wester: "Die bewuste dag had ik niet gedronken"

Frits Wester gaat met Eva Jinek terug naar het moment waarop het mis ging en hij niet uit zijn woorden kwam tijdens een live-uitzending van het RTL Nieuws. "Ik klapte er gewoon uit. Ik stond daar en het was ineens of ik er zelf niet meer bij was."

Niet gedronken
Wester zegt dat hij die bewuste dag overigens niet gedronken had: "Had ik misschien maar wat gedronken", daarmee implicerend dat het dan wellicht beter was verlopen.

Kop tegen de muur
Live op tv merkte de journalist zelf al dat het helemaal verkeerd ging. "Na afloop wist ik ook wel wat er loos was. Na een lange periode van ontkenning knal je een keer met je kop hard tegen de muur", aldus Wester. Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester: "Die bewuste dag had ik niet gedronken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV