Married At First Sight: eerste beelden bruiloft Henk en Chantal

Married At First Sight: eerste beelden bruiloft Henk en Chantal

<em>Married At First Sight</em>: eerste beelden bruiloft Henk en Chantal Het is een van de opvallendse matches in het nieuwste seizen van Married At First Sight: Henk en Chantal. En dan hebben we de twee nog niet eens samen in beeld gezien. Het moment van de waarheid is echter aanstaande en dat voelt Henk, die zanger is: "Geef mij maar een optreden hoor, dan heb ik minder stress." Bekijk hierboven hoe hij de trouwzaal inloopt en zijn schoonmoeder voor het eerst onder ogen komt. Married At First Sight is twee keer per week, op maandag- en dinsdagavond, te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Bekijk de huwelijksceremonie van Sanne en Thierry Bekijk deze video » Married At First Sight: de successen Bekijk deze video » Married At First Sight: Sanne en Thierry zoenen erop los tijdens fotoshoot Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: eerste beelden bruiloft Henk en Chantal

Het is een van de opvallendse matches in het nieuwste seizen van Married At First Sight: Henk en Chantal. En dan hebben we de twee nog niet eens samen in beeld gezien. Het moment van de waarheid is echter aanstaande en dat voelt Henk, die zanger is: "Geef mij maar een optreden hoor, dan heb ik minder stress." Bekijk hierboven hoe hij de trouwzaal inloopt en zijn schoonmoeder voor het eerst onder ogen komt.

Married At First Sight is twee keer per week, op maandag- en dinsdagavond, te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: eerste beelden bruiloft Henk en Chantal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen