Chantal Janzen naakt op vagina-cover &C

Chantal Janzen naakt op vagina-cover &C

Chantal Janzen naakt op vagina-cover &C Chantal Janzen gaat helemaal los op het vrouwelijk geslachtsdeel in het nieuwe nummer van &C: "Va-gi-na, foef, poenani, muts, mossel, spleetje. Hoogste tijd om daar eens normaal over te gaan praten." Taboe?Ze vervolgt: "Over vagina's praten is nog altijd een beetje een taboe." Janzen gaat dan ook vol in op het onderwerp en gaat het ook hebben over een onderzoek bij haar eigen vagina: "Ik ben daar eigenlijk veel te laat mee begonnen en heb het daar niet eerder met vriendinnen over gehad", aldus de presentatrice. Bekijk het fragment van &C hierboven. Bekijk ook Chantal Janzen heeft understudy voor presentatie Songfestival gevonden Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander timmert erop los Bekijk deze video » Caroline Tensen in tranen bij Five Days Inside Bekijk deze video »
Show :
Chantal Janzen naakt op vagina-cover &C

Chantal Janzen gaat helemaal los op het vrouwelijk geslachtsdeel in het nieuwe nummer van &C: "Va-gi-na, foef, poenani, muts, mossel, spleetje. Hoogste tijd om daar eens normaal over te gaan praten."

Taboe?
Ze vervolgt: "Over vagina's praten is nog altijd een beetje een taboe." Janzen gaat dan ook vol in op het onderwerp en gaat het ook hebben over een onderzoek bij haar eigen vagina: "Ik ben daar eigenlijk veel te laat mee begonnen en heb het daar niet eerder met vriendinnen over gehad", aldus de presentatrice. Bekijk het fragment van &C hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen naakt op vagina-cover &C of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV