Cast van de Tina Turner musical geeft spectaculair optreden bij Stephen Colbert

Cast van de Tina Turner musical geeft spectaculair optreden bij Stephen Colbert

Cast van de Tina Turner musical geeft spectaculair optreden bij Stephen Colbert In Nederland is momenteel de musical TINA te zien, over het leven van de Amerikaanse poplegende Tina Turner, maar de productie draait ook op Broadway. In die versie speelt Adrienne Warren de hoofdrol, en zij is samen met de rest van de cast en de muzikanten te gast bij Stephen Colbert. Daar vertolken ze een spetterende versie van de hit 'River Deep - Mountain High'. Bekijk het optreden van Adrienne Warren en co bij Stephen Colbert hierboven. Tina Turner steelt de show tijdens de premiere van haar musical Bekijk deze video » Albert Verlinde over 80-jarige Tina Turner: "Het is een krachtig mens" Bekijk deze video » Tina Turner viert 80e verjaardag: 'Ik zie er fantastisch uit' Bekijk deze video » Berget Lewis zing 'Help' van Tina Turner Bekijk deze video »
Muziek :
Cast van de Tina Turner musical geeft spectaculair optreden bij Stephen Colbert

In Nederland is momenteel de musical TINA te zien, over het leven van de Amerikaanse poplegende Tina Turner, maar de productie draait ook op Broadway. In die versie speelt Adrienne Warren de hoofdrol, en zij is samen met de rest van de cast en de muzikanten te gast bij Stephen Colbert. Daar vertolken ze een spetterende versie van de hit 'River Deep - Mountain High'.

Bekijk het optreden van Adrienne Warren en co bij Stephen Colbert hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cast van de Tina Turner musical geeft spectaculair optreden bij Stephen Colbert of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV