Buienradar voorspelt ontstuimig weer: "Veel regen en krachtige wind"

Buienradar voorspelt ontstuimig weer: "Veel regen en krachtige wind"

Nederland heeft te maken met herfstachtig weer: "Een storing gaat dinsdag en woensdag voor veel wind en regen zorgen", aldus RTL-weerman Martijn Dorrestein. Buienradar spreekt van onstuimig weer met een krachtige tot vrij krachtige wind aan de kust. Woensdagmiddag gaat het overal regenen maar in de avond wordt het weer droog. Met een maximumtemperatuur van 12 graden is het zacht voor de tijd van het jaar. Volg hieronder van minuut tot minuut hoe de regenbuien zich ontwikkelen:

Actuele Buienradar

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em> voorspelt ontstuimig weer: &quot;Veel regen en krachtige wind&quot; Nederland heeft te maken met herfstachtig weer: "Een storing gaat dinsdag en woensdag voor veel wind en regen zorgen", aldus RTL-weerman Martijn Dorrestein. Buienradar spreekt van onstuimig weer met een krachtige tot vrij krachtige wind aan de kust. Woensdagmiddag gaat het overal regenen maar in de avond wordt het weer droog. Met een maximumtemperatuur van 12 graden is het zacht voor de tijd van het jaar. Volg hieronder van minuut tot minuut hoe de regenbuien zich ontwikkelen: Actuele Buienradar Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Chantal Janzen naakt op vagina-cover &C Bekijk deze video » André Hazes is verbrand en baalt ervan Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar voorspelt ontstuimig weer: "Veel regen en krachtige wind"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar voorspelt ontstuimig weer: "Veel regen en krachtige wind" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen