Emma Heesters zoenend met Wesley Sneijder gespot?

Emma Heesters zoenend met Wesley Sneijder gespot?

Emma Heesters (24) is weer volop aan het daten, dit zegt Emma in een Radio 538-fragment. Maar wie degene is laat ze in het midden. Nu lijkt RTL Boulevard te weten wie de gelukkige is. De Beste Zangers-zangeres zou namelijk zoenend gespot zijn met niemand minder dan Wesley Sneijder (35).

Zoenend in Café Bolle Jan
Emma Heesters vierde onlangs haar verjaardag en dat deed ze tot diep in de nacht in het Amsterdamse café Bolle Jan en daar zou ze zoenend gespot zijn met de ex van Yolanthe Cabau. Als de zangeres gevraagd wordt naar de gezellige avond met Wesley Sneijder, kan ze alleen maar breed lachen en heeft ze een twinkeling in haar ogen: “Nee, die was er niet nee. Zou wel gezellig zijn geweest", geeft ze als antwoord.

Lees onder de foto verder.

Aan elkaar gekoppeld?
Snel geeft ze het woord aan zanger Rolf Sanchez met wie ze momenteel een grote hit heeft. Rolf is goed bevriend met Wesley Sneijder: Wesley en Rolf traden kortgeleden samen op. Uiteraard zien Emma en Rolf elkaar regelmatig vanwege hun duet, het zou zomaar eens kunnen dat de twee aan elkaar gekoppeld zijn...

Bekijk hieronder de RTL Boulevard uitzending van maandag 13 januari waarin Emma Heesters wordt gevraagd of Wesley Snijder op 'haar feestje' was. Het fragment is te zien vanaf 11:10 minuten.

<em>Emma Heesters</em> zoenend met <em>Wesley Sneijder</em> gespot? Emma Heesters (24) is weer volop aan het daten, dit zegt Emma in een Radio 538-fragment. Maar wie degene is laat ze in het midden. Nu lijkt RTL Boulevard te weten wie de gelukkige is. De Beste Zangers-zangeres zou namelijk zoenend gespot zijn met niemand minder dan Wesley Sneijder (35). Zoenend in Café Bolle JanEmma Heesters vierde onlangs haar verjaardag en dat deed ze tot diep in de nacht in het Amsterdamse café Bolle Jan en daar zou ze zoenend gespot zijn met de ex van Yolanthe Cabau. Als de zangeres gevraagd wordt naar de gezellige avond met Wesley Sneijder, kan ze alleen maar breed lachen en heeft ze een twinkeling in haar ogen: “Nee, die was er niet nee. Zou wel gezellig zijn geweest", geeft ze als antwoord. Lees onder de foto verder. Aan elkaar gekoppeld?Snel geeft ze het woord aan zanger Rolf Sanchez met wie ze momenteel een grote hit heeft. Rolf is goed bevriend met Wesley Sneijder: Wesley en Rolf traden kortgeleden samen op. Uiteraard zien Emma en Rolf elkaar regelmatig vanwege hun duet, het zou zomaar eens kunnen dat de twee aan elkaar gekoppeld zijn... Bekijk hieronder de RTL Boulevard uitzending van maandag 13 januari waarin Emma Heesters wordt gevraagd of Wesley Snijder op 'haar feestje' was. Het fragment is te zien vanaf 11:10 minuten.
Entertainment :
Emma Heesters zoenend met Wesley Sneijder gespot?
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emma Heesters zoenend met Wesley Sneijder gespot? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen