Promo Wie is de Mol? aflevering 2: "Het wordt best geestig"

Promo Wie is de Mol? aflevering 2: "Het wordt best geestig"

Promo <em>Wie is de Mol?</em> aflevering 2: &quot;Het wordt best geestig&quot; De eerste aflevering van Wie is de Mol? trok afgelopen zaterdag (11 januari) meer dan drie miljoen kijkers, waarmee het spelprogramma een fantastische start kent. Presentator Rik van de Westelaken heeft de promo voor de tweede aflevering gedeeld, en die belooft opnieuw veel spanning. "Best geestig"Naast spanning zit er echter nog véél meer in de aflevering, want volgens Van de Westelaken wordt die ook "best geestig". Afgaande op de beelden kunnen we een boel chaos, verstoorde communicatie tussen de kandidaten en gestuntel verwachten. Het lijkt een uitgelezen mogelijkheid voor de Mol om de boel eens lekker te saboteren. Bekijk de promo van de tweede aflevering van Wie is de Mol? hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol? gemist: Nathan gebruikt de 'voetbaltactiek' Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen over Wie is de Mol?: 'Het was een grote uitdaging' Bekijk deze video » Wie Is De Mol?: Verklapt Nathan Rutjes dat hij de mol is? Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Promo Wie is de Mol? aflevering 2: "Het wordt best geestig"

De eerste aflevering van Wie is de Mol? trok afgelopen zaterdag (11 januari) meer dan drie miljoen kijkers, waarmee het spelprogramma een fantastische start kent. Presentator Rik van de Westelaken heeft de promo voor de tweede aflevering gedeeld, en die belooft opnieuw veel spanning.

"Best geestig"
Naast spanning zit er echter nog véél meer in de aflevering, want volgens Van de Westelaken wordt die ook "best geestig". Afgaande op de beelden kunnen we een boel chaos, verstoorde communicatie tussen de kandidaten en gestuntel verwachten. Het lijkt een uitgelezen mogelijkheid voor de Mol om de boel eens lekker te saboteren.

Bekijk de promo van de tweede aflevering van Wie is de Mol? hierboven.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Promo Wie is de Mol? aflevering 2: "Het wordt best geestig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV