Sander Schimmelpenninck: "Yolanthe Cabau lijkt op kat met Down"

Sander Schimmelpenninck: "Yolanthe Cabau lijkt op kat met Down"

Sander Schimmelpenninck: &quot;<em>Yolanthe Cabau</em> lijkt op kat met Down&quot; Sander Schimmelpenninck praat samen met goede vriend en zanger Jaap Reesema over Yolanthe Cabau. De actrice komt daar niet goed vanaf: "Vroeger was ze heel sexy maar door de jaren heen heeft ze het nodige aan zichzelf laten doen. Het is gewoon verminking", aldus Reesema. Kat met downOok Schimmelpenninck, de nieuwbakken Op1-presentator, steekt zijn mening over het uiterlijk van Cabau niet onder stoelen of banken: "Ze gaan allemaal lijken op een kat. Een kat met down." Bekijk het fragment van Shownieuws, dat afkomstig is uit de Zelfspodcast, hierboven. Bekijk ook Robert Jensen opent aanval op Sander Schimmelpenninck: "Oppervlakkige ijdeltuit" Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck over vrouwenquotum: "Vrouwen onterecht in slachtofferrol" Bekijk deze video » Chantal Janzen naakt op vagina-cover &C Bekijk deze video »
Show :
Sander Schimmelpenninck: "Yolanthe Cabau lijkt op kat met Down"

Sander Schimmelpenninck praat samen met goede vriend en zanger Jaap Reesema over Yolanthe Cabau. De actrice komt daar niet goed vanaf: "Vroeger was ze heel sexy maar door de jaren heen heeft ze het nodige aan zichzelf laten doen. Het is gewoon verminking", aldus Reesema.

Kat met down
Ook Schimmelpenninck, de nieuwbakken Op1-presentator, steekt zijn mening over het uiterlijk van Cabau niet onder stoelen of banken: "Ze gaan allemaal lijken op een kat. Een kat met down." Bekijk het fragment van Shownieuws, dat afkomstig is uit de Zelfspodcast, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sander Schimmelpenninck: "Yolanthe Cabau lijkt op kat met Down" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen