Vanavond Hart van Oranje: Nieuw programma van Sandra Schuurhof te zien bij SBS6

Vanavond Hart van Oranje: Nieuw programma van Sandra Schuurhof te zien bij SBS6

Vanavond <em>Hart van Oranje</em>: Nieuw programma van <em>Sandra Schuurhof</em> te zien bij SBS6 Waar winkelt koningin Máxima in Den Haag? Hoe hoor je je te gedragen in koninklijke kringen? En hoe gaat het in Londen nu Harry en Meghan hebben aangekondigd een 'stap terug' te doen? Sandra Schuurhof geeft antwoord op al deze vragen. Sandra's eigen programmaRoyaltywatcher Sandra Schuurhof volgt al heel lang de binnen- en buitenlandse vorsten op de voet voor SBS6, onder meer in Hart van Nederland en Shownieuws zien we haar terug. Met Hart van Oranje heeft Sandra Schuurhof haar eigen programma: Hierin doet ze verslag van belevenissen uit het dagelijkse leven van de Oranjes en van bezoeken in binnen-en buitenland. De koningin zoenen kan echt niet... Dus wat doet Armin van Buuren? Bekijk hierboven een fragment van het programma Hart van Oranje. Je ziet het vanavond om 21:30 uur bij SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hart van Oranje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk promo van nieuw programma Hart Van Oranje over de royals Bekijk deze video » Prins Harry haat de pers: "Bij elke cameraklik word ik herinnerd aan mijn moeder" Bekijk deze video »
TV :
Vanavond Hart van Oranje: Nieuw programma van Sandra Schuurhof te zien bij SBS6

Waar winkelt koningin Máxima in Den Haag? Hoe hoor je je te gedragen in koninklijke kringen? En hoe gaat het in Londen nu Harry en Meghan hebben aangekondigd een 'stap terug' te doen? Sandra Schuurhof geeft antwoord op al deze vragen.

Sandra's eigen programma
Royaltywatcher Sandra Schuurhof volgt al heel lang de binnen- en buitenlandse vorsten op de voet voor SBS6, onder meer in Hart van Nederland en Shownieuws zien we haar terug. Met Hart van Oranje heeft Sandra Schuurhof haar eigen programma: Hierin doet ze verslag van belevenissen uit het dagelijkse leven van de Oranjes en van bezoeken in binnen-en buitenland.

De koningin zoenen kan echt niet... Dus wat doet Armin van Buuren? Bekijk hierboven een fragment van het programma Hart van Oranje. Je ziet het vanavond om 21:30 uur bij SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hart van Oranje terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond Hart van Oranje: Nieuw programma van Sandra Schuurhof te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen