Familie van Jeangu Macrooy over het Songfestival: "Dit is het kroontje. Geweldig!"

Familie van Jeangu Macrooy over het Songfestival: "Dit is het kroontje. Geweldig!"

Familie van <em>Jeangu Macrooy</em> over het Songfestival: &quot;Dit is het kroontje. Geweldig!&quot; Nog vier maanden en dan is het Eurovisie Songfestival in Ahoy Rotterdam. Jeangu Macrooy, die Nederland in 2020 vertegenwoordigt, is geboren in Suriname en de NOS-correspondent Nina Jurna zocht zijn familie daar op. Kleine pleintjesJeannette John, de moeder van Jeangu Macrooy, is megatrots op haar zoon: "De zang is gekomen toen hij 8 was. Mijn zus was jarig en de kinderen vroegen toen al om de microfoon." Rond 12 jaar wilde Macrooy al zanger worden. Jeangu begon met z'n gitaar op kleine pleintjes in Suriname te spelen: "Hij heeft heel hard gewerkt om te komen waar die is", aldus de trotse moeder. Bekijk hierboven de NOS Jeugdjournaal-video waarin NOS met de familie van Jeangu Macrooy spreekt over z'n deelname BN'ers over Songfestivaldeelnemer Jeangu Macrooy: "Ik kende hem helemaal niet" Bekijk deze video » Songfestival: bekijk concurrenten Jeangu Macrooy Bekijk deze video » Jeangu Macrooy over deelname aan Songfestival: "Meest intense achtbaan ooit" Bekijk deze video » Jeangu Macrooy over deelname Eurovisie Songfestival 2020: 'Meest overdonderende dagen van mijn leven' Bekijk deze video »
Entertainment :
Familie van Jeangu Macrooy over het Songfestival: "Dit is het kroontje. Geweldig!"

Nog vier maanden en dan is het Eurovisie Songfestival in Ahoy Rotterdam. Jeangu Macrooy, die Nederland in 2020 vertegenwoordigt, is geboren in Suriname en de NOS-correspondent Nina Jurna zocht zijn familie daar op.

Kleine pleintjes
Jeannette John, de moeder van Jeangu Macrooy, is megatrots op haar zoon: "De zang is gekomen toen hij 8 was. Mijn zus was jarig en de kinderen vroegen toen al om de microfoon." Rond 12 jaar wilde Macrooy al zanger worden. Jeangu begon met z'n gitaar op kleine pleintjes in Suriname te spelen: "Hij heeft heel hard gewerkt om te komen waar die is", aldus de trotse moeder.

Bekijk hierboven de NOS Jeugdjournaal-video waarin NOS met de familie van Jeangu Macrooy spreekt over z'n deelname

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie van Jeangu Macrooy over het Songfestival: "Dit is het kroontje. Geweldig!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen