Billie Eilish zingt titelsong nieuwe James Bond-film No Time To Die

Billie Eilish zingt titelsong nieuwe James Bond-film No Time To Die

Billie Eilish heeft de eer gekregen om de titelsong te maken voor de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Dat heeft de 18-jarige zangeres laten weten via Instagram.

Eilish jongste 007-zangeres ooit
Eilish is hiermee de jongste zangeres die ooit een nummer voor een 007-film maakte. Veel artiesten gingen haar al voor, zoals Adele, Sam Smith, Tina Turner en Madonna. In de loop van de dag gaf Eilish al hints door in haar Instagram-stories foto’s van allerlei Bond-girls te plaatsen.

De zangeres is onder meer bekend van haar liedjes Bad Guy en Everything I Wanted. Het is nog niet bekend hoe haar Bond-nummer heet of klinkt. Benieuwd naar muziek van Billie? Kijk dan naar haar nummer Xanny in de video hieronder.

<em>Billie Eilish</em> zingt titelsong nieuwe James Bond-film <em>No Time To Die</em> Billie Eilish heeft de eer gekregen om de titelsong te maken voor de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Dat heeft de 18-jarige zangeres laten weten via Instagram. Eilish jongste 007-zangeres ooitEilish is hiermee de jongste zangeres die ooit een nummer voor een 007-film maakte. Veel artiesten gingen haar al voor, zoals Adele, Sam Smith, Tina Turner en Madonna. In de loop van de dag gaf Eilish al hints door in haar Instagram-stories foto’s van allerlei Bond-girls te plaatsen. De zangeres is onder meer bekend van haar liedjes Bad Guy en Everything I Wanted. Het is nog niet bekend hoe haar Bond-nummer heet of klinkt. Benieuwd naar muziek van Billie? Kijk dan naar haar nummer Xanny in de video hieronder. Bekijk de eerste trailer van de nieuwe James Bond-film No Time To Die Bekijk deze video » Daniel Craig is enthousiast over vrouwelijke agent 007 in James Bond: No Time To Die Bekijk deze video »
Film :
Billie Eilish zingt titelsong nieuwe James Bond-film No Time To Die
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Billie Eilish zingt titelsong nieuwe James Bond-film No Time To Die of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen