John van den Heuvel wil Nikkie Tutorials helpen na chantage coming-out

John van den Heuvel wil Nikkie Tutorials helpen na chantage coming-out

<em>John van den Heuvel</em> wil <em>Nikkie Tutorials</em> helpen na chantage coming-out Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres. John van den Heuvel wil Nikkie de Jager graag helpen om de mensen die haar chanteerden te pakken. De influencer werd gechanteerd en besloot daarom gisteren zelf naar buiten te treden met het nieuws dat ze transgender is. ‘Wie is zo ziek…’“Ik ben heel benieuwd, ik hoop dat daar duidelijkheid over komt, en ik zou haar daar graag bij helpen, wie dat nou geweest zijn. Wie er zo ziek is om iemand met die kennis te chanteren”, zegt Van den Heuvel. Hij roemt haar coming out-video. “Maar het zou jammer zijn als ze er makkelijk mee zouden wegkomen.” Bekijk de hele reactie van John van den Heuvel op de chantage van Nikkie Tutorials in de video hierboven. Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender' Bekijk deze video » Jessie Maya ziek van chantage rond coming-out Nikkie Tutorials Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel wil Nikkie Tutorials helpen na chantage coming-out

Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres.

John van den Heuvel wil Nikkie de Jager graag helpen om de mensen die haar chanteerden te pakken. De influencer werd gechanteerd en besloot daarom gisteren zelf naar buiten te treden met het nieuws dat ze transgender is.

‘Wie is zo ziek…’
“Ik ben heel benieuwd, ik hoop dat daar duidelijkheid over komt, en ik zou haar daar graag bij helpen, wie dat nou geweest zijn. Wie er zo ziek is om iemand met die kennis te chanteren”, zegt Van den Heuvel. Hij roemt haar coming out-video. “Maar het zou jammer zijn als ze er makkelijk mee zouden wegkomen.”

Bekijk de hele reactie van John van den Heuvel op de chantage van Nikkie Tutorials in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel wil Nikkie Tutorials helpen na chantage coming-out of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen