De Douane In Actie: XTC en LSD komen uit box rollen

De Douane In Actie: XTC en LSD komen uit box rollen

De Douane In Actie: XTC en LSD komen uit box rollen In De Douane In Actie wordt bij een controle in een loods raar opgekeken als een box rammelt. Als de douane de box openmaakt, blijkt inderdaad dat de inhoud geen zuivere koffie is, maar XTC en LSD-zegels… Bekijk het fragment van De Douane In Actie in de video hierboven. De Douane In Actie is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van De Douane In Actie terugkijken bij Gids.tv. Hoofdrolspelers De douane in actie: "Ik heb weleens 15 kilo kaas afgepakt" Bekijk deze video »
TV :
De Douane In Actie: XTC en LSD komen uit box rollen

In De Douane In Actie wordt bij een controle in een loods raar opgekeken als een box rammelt. Als de douane de box openmaakt, blijkt inderdaad dat de inhoud geen zuivere koffie is, maar XTC en LSD-zegels…

Bekijk het fragment van De Douane In Actie in de video hierboven.

De Douane In Actie is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van De Douane In Actie terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Douane In Actie: XTC en LSD komen uit box rollen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV