Tip van Patrick Kicken in ADHDennis: Kijk films in dubbele snelheid

Tip van Patrick Kicken in ADHDennis: Kijk films in dubbele snelheid

Tip van Patrick Kicken in ADHDennis: Kijk films in dubbele snelheid In ADHDennis is te zien dat Patrick Kicken, die ADHD heeft, een bijzondere manier heeft gevonden om een film te kijken. Hij kan normaal een hele film niet uitkijken, daarom zet hij deze op dubbele snelheid, zodat hij niet lang stil hoeft te zitten en de beelden lekker rap voorbij komen. Al is er een nadeel, er zit op deze manier geen geluid bij de film. “Daar moeten ze nog wat op verzinnen.” Bekijk het fragment van ADHDennis in de video hierboven. ADHDennis is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van ADHDennis terugkijken bij Gids.tv. ADHDennis gemist? Dennis Weening gaat op onderzoek naar de betekenis van ADHD Bekijk deze video » ADHDennis: dochters van Dennis Weening: ''Papa heeft ook een hele dikke buik!'' Bekijk deze video »
TV :
Tip van Patrick Kicken in ADHDennis: Kijk films in dubbele snelheid

In ADHDennis is te zien dat Patrick Kicken, die ADHD heeft, een bijzondere manier heeft gevonden om een film te kijken. Hij kan normaal een hele film niet uitkijken, daarom zet hij deze op dubbele snelheid, zodat hij niet lang stil hoeft te zitten en de beelden lekker rap voorbij komen. Al is er een nadeel, er zit op deze manier geen geluid bij de film. “Daar moeten ze nog wat op verzinnen.”

Bekijk het fragment van ADHDennis in de video hierboven.

ADHDennis is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van ADHDennis terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tip van Patrick Kicken in ADHDennis: Kijk films in dubbele snelheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV