Lauren Verster na tweede bevalling: ‘Het was echt een eitje’

Lauren Verster na tweede bevalling: ‘Het was echt een eitje’

Lauren Verster na tweede bevalling: ‘Het was echt een eitje’ Lauren Verster is 5 januari voor de tweede keer moeder geworden. De presentatrice beviel van haar tweede dochter, die de naam Meggy kreeg. En volgens Verster gaat alles voorspoedig, evenals de bevalling. “Ik heb het niet helemaal geteld, maar het was deze keer echt een eitje.” Bekijk de hele reactie van Lauren Verster op haar tweede bevalling in de video van RTL Boulevard hierboven. Lauren Verster experimenteerde met open relaties Bekijk deze video » Lauren Verster over bevalling dochtertje en gezinsleven: "Ik dacht vijf jaar geleden dat dit nooit zou gebeuren" Bekijk deze video »
TV :
Lauren Verster na tweede bevalling: ‘Het was echt een eitje’

Lauren Verster is 5 januari voor de tweede keer moeder geworden. De presentatrice beviel van haar tweede dochter, die de naam Meggy kreeg. En volgens Verster gaat alles voorspoedig, evenals de bevalling. “Ik heb het niet helemaal geteld, maar het was deze keer echt een eitje.”

Bekijk de hele reactie van Lauren Verster op haar tweede bevalling in de video van RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lauren Verster na tweede bevalling: ‘Het was echt een eitje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV