De Meest Opmerkelijke Records gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Meest Opmerkelijke Records gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Meest Opmerkelijke Records gemist? Bekijk hier de hele uitzending In "De Meest Opmerkelijke", laat Kim-Lian van der Meij iedere week de meest bijzondere momenten zien, rondom een mooi, aandoenlijk, of grappig thema. Deze week De Meest Opmerkelijke Records. Van het jongleren met kettingzagen, tot extreem strijken onder water en van het snelst kokosnoten kapot slaan, via spijkers timmeren met je hoofd, tot aan melk wegspuiten met je oog... Alles komt aan bod in De Meest Opmerkelijke Records.
Uitzending :
De Meest Opmerkelijke De Meest Opmerkelijke

In "De Meest Opmerkelijke", laat Kim-Lian van der Meij iedere week de meest bijzondere momenten zien, rondom een mooi, aandoenlijk, of grappig thema. Deze week De Meest Opmerkelijke Records. Van het jongleren met kettingzagen, tot extreem strijken onder water en van het snelst kokosnoten kapot slaan, via spijkers timmeren met je hoofd, tot aan melk wegspuiten met je oog... Alles komt aan bod in De Meest Opmerkelijke Records.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Meest Opmerkelijke De Meest Opmerkelijke of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen