Tino Martin en ex Kimberley komen mogelijk toch weer bij elkaar

Tino Martin en ex Kimberley komen mogelijk toch weer bij elkaar

Tino Martin en ex Kimberley komen mogelijk toch weer bij elkaar Tino Martin en zijn ex Kimberley kondigden vorig jaar aan dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. Maar 2020 begint hoopvol voor de volkszanger, de twee komen mogelijk toch weer bij elkaar. Tino en Kimberley houden nog heel veel van elkaar“We houden nog heel veel van elkaar”, vertelt Tino in RTL Boulevard. “We zijn ook heel veel met elkaar en bij elkaar. Zonder dat we dat een naampje hoeven te geven. We zullen zien wat het brengt of waar het eindigt. Er bestaat een mogelijkheid dat we gewoon weer bij elkaar komen.” Bekijk het hele verhaal van Tino Martin in de video hierboven. Tino Martin snapt dat roddelbladen zich bemoeien met z'n liefdesleven Bekijk deze video » Tino Martin lacht om geruchten over relatie met Gerard Joling: 'Heel flauw' Bekijk deze video »
TV :
Tino Martin en ex Kimberley komen mogelijk toch weer bij elkaar

Tino Martin en zijn ex Kimberley kondigden vorig jaar aan dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. Maar 2020 begint hoopvol voor de volkszanger, de twee komen mogelijk toch weer bij elkaar.

Tino en Kimberley houden nog heel veel van elkaar
“We houden nog heel veel van elkaar”, vertelt Tino in RTL Boulevard. “We zijn ook heel veel met elkaar en bij elkaar. Zonder dat we dat een naampje hoeven te geven. We zullen zien wat het brengt of waar het eindigt. Er bestaat een mogelijkheid dat we gewoon weer bij elkaar komen.”

Bekijk het hele verhaal van Tino Martin in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin en ex Kimberley komen mogelijk toch weer bij elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV