Veronica Inside: Rick Romijn met spoed naar ziekenhuis

Veronica Inside: Rick Romijn met spoed naar ziekenhuis

<em>Veronica Inside</em>: <em>Rick Romijn</em> met spoed naar ziekenhuis Sidekick Rick Romijn van het radioprogramma van Veronica Inside is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het net vlies van de radioman liet los. Romijn wordt morgen (15 januari) geopereerd. Los netvliesDe sidekick had al dagen last van zijn oog. Hierop besloot hij om naar de arts te gaan. Nadat hij oogdruppels kreeg ging het ineens mis voor Romijn: zijn netvlies liet los. ,,Het is geen appeltje eitje. Ik moet morgenochtend onder het mes", berichtte Romijn aan zijn radio-collega's. Bekijk de video van Veronica Inside over Rick Romijn hierboven. Veronica Inside: 'Celine wil dit jaar in de Playboy' Bekijk deze video » Celine Huijsmans gaat Hart van Nederland presenteren Bekijk deze video »
TV :
Veronica Inside: Rick Romijn met spoed naar ziekenhuis

Sidekick Rick Romijn van het radioprogramma van Veronica Inside is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het net vlies van de radioman liet los. Romijn wordt morgen (15 januari) geopereerd.

Los netvlies
De sidekick had al dagen last van zijn oog. Hierop besloot hij om naar de arts te gaan. Nadat hij oogdruppels kreeg ging het ineens mis voor Romijn: zijn netvlies liet los. ,,Het is geen appeltje eitje. Ik moet morgenochtend onder het mes", berichtte Romijn aan zijn radio-collega's.

Bekijk de video van Veronica Inside over Rick Romijn hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Rick Romijn met spoed naar ziekenhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen