Celine Huijsmans gaat Hart van Nederland presenteren

Celine Huijsmans gaat Hart van Nederland presenteren

<em>Celine Huijsmans</em> gaat <em>Hart van Nederland</em> presenteren Celine Huijsmans vertelde tijdens Veronica Inside dat zij Hart van Nederland zal gaan presenteren. Het gaat om een invalvalbeurt op 20 januari. PresentatorenEerder werd al bekend dat Maarten Steendam (40) en Wolter Klok (26) de twee nieuwe vaste presentatoren worden. Het is voor het eerst in het 25-jarig bestaan van het programma dat twee mannen het programma zullen presenteren. Maarten Steendam en Wolter Klok dolblij als nieuwe presentatoren Hart Van Nederland Bekijk deze video » Vogels besmeurd met frituurvet in Aalsmeer: 'Te triest voor woorden' Bekijk deze video »
Talkshow :
Celine Huijsmans gaat Hart van Nederland presenteren

Celine Huijsmans vertelde tijdens Veronica Inside dat zij Hart van Nederland zal gaan presenteren. Het gaat om een invalvalbeurt op 20 januari.

Presentatoren
Eerder werd al bekend dat Maarten Steendam (40) en Wolter Klok (26) de twee nieuwe vaste presentatoren worden. Het is voor het eerst in het 25-jarig bestaan van het programma dat twee mannen het programma zullen presenteren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Celine Huijsmans gaat Hart van Nederland presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen