De Villamoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Villamoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Villamoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week is de driedelige documentaireserie De Villamoord, over de mogelijk grootste gerechtelijke dwaling in de Nederlandse geschiedenis, te zien op NPO 2. Woensdag, donderdag en vrijdag rond 22:20 uur. VeroordeeldenIn de volksmond wordt deze moord de Arnhemse Villamoord genoemd. In de serie gaan de makers langs bij een aantal van de veroordeelde mannen, hun advocaat en familieleden. SlaapkamerNegen mannen beramen in 1998 een grote inbraak in een Arnhemse villa, waarbij de vrouw des huizes in haar slaapkamer wordt doodgeschoten. Een vriendin van haar raakt lichtgewond en wordt voor dood achtergelaten. SchuldigDe negen mannen worden enkele maanden later in de kraag gevat en verdwijnen vervolgens vijf tot twaalf jaar achter de tralies. Maar is het werkelijk zo gegaan? Zijn deze mannen wel schuldig? En zo niet, wat kan er dan wel gebeurd zijn? DWDD gemist? Tim Hofman over de invloed van Over Mijn Lijk op zijn leven Bekijk deze video » Over Mijn Lijk 2020: Deze ongeneeslijk zieke jongeren worden gevolgd Bekijk deze video »
Uitzending :
De Villamoord

Deze week is de driedelige documentaireserie De Villamoord, over de mogelijk grootste gerechtelijke dwaling in de Nederlandse geschiedenis, te zien op NPO 2. Woensdag, donderdag en vrijdag rond 22:20 uur.

Veroordeelden
In de volksmond wordt deze moord de Arnhemse Villamoord genoemd. In de serie gaan de makers langs bij een aantal van de veroordeelde mannen, hun advocaat en familieleden.

Slaapkamer
Negen mannen beramen in 1998 een grote inbraak in een Arnhemse villa, waarbij de vrouw des huizes in haar slaapkamer wordt doodgeschoten. Een vriendin van haar raakt lichtgewond en wordt voor dood achtergelaten.

Schuldig
De negen mannen worden enkele maanden later in de kraag gevat en verdwijnen vervolgens vijf tot twaalf jaar achter de tralies. Maar is het werkelijk zo gegaan? Zijn deze mannen wel schuldig? En zo niet, wat kan er dan wel gebeurd zijn?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Villamoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV