On the President's Orders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

On the President's Orders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

On the President's Orders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over de bloedige strijd van de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en drugsgebruikers in zijn land. Hij voert al jarenlang een meedogenloze 'war on drugs' in de straten van Manilla. Hoe ver gaat het 'doodseskader' dat Duterte het land in heeft gestuurd? MoordenPresident Duterte voert een bloederige campagne tegen verdachte drugsdealers en gebruikers in de Filipijnen. Bekroonde regisseurs James Jones en Olivier Sarbil onderzoeken de aanhoudende vermoedens dat de Filipijnse politie moorden heeft gepleegd - ondanks het feit dat president Duterte heeft beloofd zijn oorlog tegen drugs te verminderen. AllerarmstenJones en Sarbil laten zien hoe het hardhandige optreden van president Duterte tegen drugsgebruikers de allerarmsten van het land sterk treft. Ze praten met de families van drugsgebruikers en slachtoffers. Ook sluiten de filmmakers zich aan bij een politie-eenheid in Caloocan, Manilla, en geven zo een inkijk in het leven van de politie-officieren. Bekijk trailer Narcos: Mexico seizoen 2: vanaf 13 februari te zien op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
On the President's Orders

Documentaire over de bloedige strijd van de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en drugsgebruikers in zijn land. Hij voert al jarenlang een meedogenloze 'war on drugs' in de straten van Manilla. Hoe ver gaat het 'doodseskader' dat Duterte het land in heeft gestuurd?

Moorden
President Duterte voert een bloederige campagne tegen verdachte drugsdealers en gebruikers in de Filipijnen. Bekroonde regisseurs James Jones en Olivier Sarbil onderzoeken de aanhoudende vermoedens dat de Filipijnse politie moorden heeft gepleegd - ondanks het feit dat president Duterte heeft beloofd zijn oorlog tegen drugs te verminderen.

Allerarmsten
Jones en Sarbil laten zien hoe het hardhandige optreden van president Duterte tegen drugsgebruikers de allerarmsten van het land sterk treft. Ze praten met de families van drugsgebruikers en slachtoffers. Ook sluiten de filmmakers zich aan bij een politie-eenheid in Caloocan, Manilla, en geven zo een inkijk in het leven van de politie-officieren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op On the President's Orders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV