Overlijden River Phoenix nog altijd open wond voor broertje Joaquin Phoenix

Overlijden River Phoenix nog altijd open wond voor broertje Joaquin Phoenix

Overlijden <em>River Phoenix</em> nog altijd open wond voor broertje <em>Joaquin Phoenix</em> In het interviewprogramma 60 Minutes vertelt Joaquin Phoenix (genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in Joker) openhartig over de periode na het overlijden van zijn beroemde broer River Phoenix. Die stierf in 1993 aan een overdosis. Phoenix was destijds op de toppen van zijn roem na rollen in films als Stand by Me, Running on Empty, My Own Private Idaho en als de jonge Indiana Jones in Indiana Jones and the Last Crusade. Bekijk het gesprek met Joaquin Phoenix en zijn familie hierboven. Joaquin Phoenix ontwikkelde een eetstoornis door zijn rol als The Joker Bekijk deze video » Golden Globe-winnaar Joaquin Phoenix maakt journalisten belachelijk Bekijk deze video » Deze acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar Bekijk deze video »
Entertainment :
Overlijden River Phoenix nog altijd open wond voor broertje Joaquin Phoenix

In het interviewprogramma 60 Minutes vertelt Joaquin Phoenix (genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in Joker) openhartig over de periode na het overlijden van zijn beroemde broer River Phoenix. Die stierf in 1993 aan een overdosis. Phoenix was destijds op de toppen van zijn roem na rollen in films als Stand by Me, Running on Empty, My Own Private Idaho en als de jonge Indiana Jones in Indiana Jones and the Last Crusade.

Bekijk het gesprek met Joaquin Phoenix en zijn familie hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overlijden River Phoenix nog altijd open wond voor broertje Joaquin Phoenix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen