Carola Schouten heeft oplossing voor stikstofcrisis: "Miljoen varkens minder"

Carola Schouten heeft oplossing voor stikstofcrisis: "Miljoen varkens minder"

<em>Carola Schouten</em> heeft oplossing voor stikstofcrisis: &quot;Miljoen varkens minder&quot; Carola Schouten, die namens de ChristenUnie Minister van Landbouw is, houdt zich momenteel bezig met het oplossen van de stikstofcrisis. Een deel van de oplossing is volgens haar het ruimen van zo'n één miljoen varkens. Volgens Schouten zullen de boeren die hier bereid toe zijn op zoek moeten naar een andere vorm van levensonderhoud. Bekijk het gesprek met Carola Schouten in Jinek hierboven. Carola Schouten moet nieuw stikstofbeleid voor nu geheimhouden Bekijk deze video » Carola Schouten over verlies vader als 9-jarige: "Het leven was niet licht meer" Bekijk deze video » Carola Schouten: "Ik was wanhopig" Bekijk deze video »
Talkshow :
Carola Schouten heeft oplossing voor stikstofcrisis: "Miljoen varkens minder"

Carola Schouten, die namens de ChristenUnie Minister van Landbouw is, houdt zich momenteel bezig met het oplossen van de stikstofcrisis. Een deel van de oplossing is volgens haar het ruimen van zo'n één miljoen varkens. Volgens Schouten zullen de boeren die hier bereid toe zijn op zoek moeten naar een andere vorm van levensonderhoud.

Bekijk het gesprek met Carola Schouten in Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Carola Schouten heeft oplossing voor stikstofcrisis: "Miljoen varkens minder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen