Chanteur van Nikkie de Jager keihard aangepakt in Jinek: "Beneden alle peil"

Chanteur van Nikkie de Jager keihard aangepakt in Jinek: "Beneden alle peil"

Chanteur van <em>Nikkie de Jager</em> keihard aangepakt in <em>Jinek</em>: &quot;Beneden alle peil&quot; Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres. We zijn inmiddels anderhalve dag verder, maar de video van Nikkie de Jager (NikkieTutorials) waarin ze vertelt transgender te zijn is nog altijd een 'trending topic'. Bij Jinek roemen drie transgenders de 'coming out' van Nikkie en pakken ze gelijk de chanteurs aan die haar hiertoe dwongen. Superfout en belachelijkDe transgenders die bij Jinek aan tafel zitten vinden dat De Jager het op een bijzonder integere manier heeft gedaan, maar ze hebben geen goed wordt over voor de chantagepraktijken waar ze aan ten prooi viel. Ze noemen het "superfout", "echt belachelijk" en "beneden alle peil" om iemand die zo kwetsbaar is op deze manier aan te pakken. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender' Bekijk deze video » Jessie Maya ziek van chantage rond coming-out Nikkie Tutorials Bekijk deze video » John van den Heuvel wil Nikkie Tutorials helpen na chantage coming-out Bekijk deze video » DWDD gemist? Coming-out Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik schrok ervan' Bekijk deze video »
Talkshow :
Chanteur van Nikkie de Jager keihard aangepakt in Jinek: "Beneden alle peil"

Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres.

We zijn inmiddels anderhalve dag verder, maar de video van Nikkie de Jager (NikkieTutorials) waarin ze vertelt transgender te zijn is nog altijd een 'trending topic'. Bij Jinek roemen drie transgenders de 'coming out' van Nikkie en pakken ze gelijk de chanteurs aan die haar hiertoe dwongen.

Superfout en belachelijk
De transgenders die bij Jinek aan tafel zitten vinden dat De Jager het op een bijzonder integere manier heeft gedaan, maar ze hebben geen goed wordt over voor de chantagepraktijken waar ze aan ten prooi viel. Ze noemen het "superfout", "echt belachelijk" en "beneden alle peil" om iemand die zo kwetsbaar is op deze manier aan te pakken.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chanteur van Nikkie de Jager keihard aangepakt in Jinek: "Beneden alle peil" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen