Sander Schimmelpenninck: "Shownieuws hoeft mij nooit meer te bellen"

Sander Schimmelpenninck: "Shownieuws hoeft mij nooit meer te bellen"

<em>Sander Schimmelpenninck</em>: &quot;Shownieuws hoeft mij nooit meer te bellen&quot; Sander Schimmelpenninck en Shownieuws kunnen niet meer door een deur, nadat de showrubriek dinsdag een deel van zijn Zelfspodcast publiceerde, waarin hij samen met Jaap Reesema los ging op Yolanthe Cabau. De Op1-presentator is not amused: "Wat een ontstellend vermoeiende en domme rel hebben jullie gecreëerd op basis van niets." Lord WanhoopHij vervolgt: "Jullie hoeven Quote en mij nooit meer te bellen." De presentatoren van dienst lijken daar niet echt mee te zitten. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker haalde eerder in de uitzending al uit naar Schimmelpenninck: "Hij is graaf maar ik vind het nu echt een soort Lord Wanhoop, als je dit moet aangrijpen om je podcast een beetje te promoten." Bekijk de uitzending van Shownieuws, waarin dit onderwerp als eerste wordt besproken, hierboven. Bekijk ook Robert Jensen opent aanval op Sander Schimmelpenninck: "Oppervlakkige ijdeltuit" Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck over vrouwenquotum: "Vrouwen onterecht in slachtofferrol" Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck: "Yolanthe Cabau lijkt op kat met Down" Bekijk deze video »
TV :
Sander Schimmelpenninck: "Shownieuws hoeft mij nooit meer te bellen"

Sander Schimmelpenninck en Shownieuws kunnen niet meer door een deur, nadat de showrubriek dinsdag een deel van zijn Zelfspodcast publiceerde, waarin hij samen met Jaap Reesema los ging op Yolanthe Cabau. De Op1-presentator is not amused: "Wat een ontstellend vermoeiende en domme rel hebben jullie gecreëerd op basis van niets."

Lord Wanhoop
Hij vervolgt: "Jullie hoeven Quote en mij nooit meer te bellen." De presentatoren van dienst lijken daar niet echt mee te zitten. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker haalde eerder in de uitzending al uit naar Schimmelpenninck: "Hij is graaf maar ik vind het nu echt een soort Lord Wanhoop, als je dit moet aangrijpen om je podcast een beetje te promoten." Bekijk de uitzending van Shownieuws, waarin dit onderwerp als eerste wordt besproken, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sander Schimmelpenninck: "Shownieuws hoeft mij nooit meer te bellen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen