Leerlingen transgender-lerares Milly Lanser: "Als ze boos wordt, kun je horen dat ze man was"

Leerlingen transgender-lerares Milly Lanser: "Als ze boos wordt, kun je horen dat ze man was"

Leerlingen transgender-lerares <em>Milly Lanser</em>: &quot;Als ze boos wordt, kun je horen dat ze man was&quot; Eén van de transgenders die bij Jinek komt vertellen over het belang van de 'coming out' van Nikkie de Jager (NikkieTutorials) is lerares Milly Lanser, die op een middelbare school wiskunde en Nederlands geeft. Bij haar leerlingen, honderden pubers, viel de aankondiging dat ze als vrouw door het leven wil prima. "Ze zeggen alleen: 'Als ze boos wordt, kun je nog wel horen dat het een man was!'" Bekijk het gesprek met Milly Lanser in Jinek hierboven. DWDD gemist? Coming-out Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik schrok ervan' Bekijk deze video » Chanteur van Nikkie de Jager keihard aangepakt in Jinek: "Beneden alle peil" Bekijk deze video » Jessie Maya prijst Nikkie de Jager: "Wow, dat iemand met zo'n platform zo'n statement maakt!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Leerlingen transgender-lerares Milly Lanser: "Als ze boos wordt, kun je horen dat ze man was"

Eén van de transgenders die bij Jinek komt vertellen over het belang van de 'coming out' van Nikkie de Jager (NikkieTutorials) is lerares Milly Lanser, die op een middelbare school wiskunde en Nederlands geeft. Bij haar leerlingen, honderden pubers, viel de aankondiging dat ze als vrouw door het leven wil prima. "Ze zeggen alleen: 'Als ze boos wordt, kun je nog wel horen dat het een man was!'"

Bekijk het gesprek met Milly Lanser in Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leerlingen transgender-lerares Milly Lanser: "Als ze boos wordt, kun je horen dat ze man was" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen