Herman Koch noemt nieuwste boek "autobiografie met een paar romanscènes"

Herman Koch noemt nieuwste boek "autobiografie met een paar romanscènes"

<em>Herman Koch</em> noemt nieuwste boek &quot;autobiografie met een paar romanscènes&quot; Herman Koch verwierf landelijke bekendheid als onderdeel van het populaire tv-programma Jiskefet, maar is nu alweer een flink aantal jaar een succesvol schrijver. Na bestsellers als Het diner en Zomerhuis met zwembad komt hij nu met Finse dagen, dat volgens Koch zelf een autobiografie met een paar romanscènes is - omdat het grotendeels op zijn leven is gebaseerd. Bekijk het gesprek met Herman Koch in Jinek hierboven. Carola Schouten heeft oplossing voor stikstofcrisis: "Miljoen varkens minder" Bekijk deze video » Chanteur van Nikkie de Jager keihard aangepakt in Jinek: "Beneden alle peil" Bekijk deze video » Leerlingen transgender-lerares Milly Lanser: "Als ze boos wordt, kun je horen dat ze man was" Bekijk deze video »
Talkshow :
Herman Koch noemt nieuwste boek "autobiografie met een paar romanscènes"

Herman Koch verwierf landelijke bekendheid als onderdeel van het populaire tv-programma Jiskefet, maar is nu alweer een flink aantal jaar een succesvol schrijver. Na bestsellers als Het diner en Zomerhuis met zwembad komt hij nu met Finse dagen, dat volgens Koch zelf een autobiografie met een paar romanscènes is - omdat het grotendeels op zijn leven is gebaseerd.

Bekijk het gesprek met Herman Koch in Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Herman Koch noemt nieuwste boek "autobiografie met een paar romanscènes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen