Maestro-jurylid Dominic Seldis is groot fan van De Toppers

Maestro-jurylid Dominic Seldis is groot fan van De Toppers

<em>Maestro</em>-jurylid Dominic Seldis is groot fan van <em>De Toppers</em> Sinds hij jurylid is geworden in Maestro is de Brit Dominic Seldis uitgegroeid tot een bekende Nederlander. Daarom gaat Seldis op tournee door de Nederlandse theaters met een compleet orkest. Hij staat bekend als jazzliefhebber en klassiek musicus, maar ondertussen blijkt hij groot fan te zijn van De Toppers. Bekijk het gesprek met Dominic Seldis in Jinek hierboven. Maestro gemist? Jurylid Dominique Seldis hard tegen Stefano Keizers: "Je lijkt op een jaren '70 pornoster" Bekijk deze video » Maestro gemist? Jurylid Dominic houdt van 'zweepbewegingen' Monic Hendrickx Bekijk deze video » Dominic Seldis bekritiseert kandidaten Maestro: "Ze waren allemaal waardeloos" Bekijk deze video »
Talkshow :
Maestro-jurylid Dominic Seldis is groot fan van De Toppers

Sinds hij jurylid is geworden in Maestro is de Brit Dominic Seldis uitgegroeid tot een bekende Nederlander. Daarom gaat Seldis op tournee door de Nederlandse theaters met een compleet orkest. Hij staat bekend als jazzliefhebber en klassiek musicus, maar ondertussen blijkt hij groot fan te zijn van De Toppers.

Bekijk het gesprek met Dominic Seldis in Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maestro-jurylid Dominic Seldis is groot fan van De Toppers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen